Trik koji će oduševiti žene: Isprobajte kod kuće da li vam bolje stoji kratka ili duga kosa

Piše: Redakcija

Svaka žena barem jednom u životu odluči da drastično promijeni svoju frizuru, ali uvijek imaju dilemu, kako će im ona stajati.

Ukoliko imate dugu kosu, a želite da saznate kako će vam stajati kraća, jedan trik olakšat će vam život. Naime, jedna influenserka, pokazala je trik, koji će olakšati ženama odlazak kod frizera.

– Pomoću ovog trika saznajte da li će vam stajati kraća kosa. Sve je u obliku brade i čela. Trebaju vam samo dvije olovke i metar za mjerenje – rekla je.

Jednu olovku stavite vodoravno ispod brade, a drugu vrhom na početak ušne resice. Izmerite udaljenost između ove dvije olovke. Ako je razlika veća od 5,7 centimetara, onda vam bolje stoji duga kosa, a ako je manja, onda će vam kraća kosa odlično stajati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMY CHANG 👄 (@bondenavant)


Izvor:magazin.novosti.rs

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti