Ovaj manikir je idealan za jesenje dane

Piše: Redakcija

Svaka sezona sa sobom donosi nove trendove, a oni kojima se posebno radujemo u svijetu ljepote su trendovi u manikiru.

I dok je dugo vremena jesen bila rezervisana za zagasitu paletu boja u kojoj prevladavaju nijanse bordo, maslinaste i braon, ova hladna sezona donosi nešto novo i pomalo drugačije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

Zavirili smo na Instagrame poznatih kozmetičkih salona i pronašli odličnu inspiraciju koja može da vam posluži pri idućem odlasku u kozmetički salon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Kada govorimo o trendovima, vratio se francuski manikir, ali ovog puta dolazi u malo drugačijem izdanju pa, umjesto klasičnog bijelog francuskog manikira, sve su popularnije one u otkačenijim bojama poput zelene, plave i narandžaste.


Nema sumnje da nova sezona donosi za svakoga ponešto, a najbolja vijest je da će dugi, kišni jesenji dani dobiti malo boje zahvaljujući novim trendovima.

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti