Trik koji će vas oduševiti: Za guste obrve je potreban samo sapun

Piše: Redakcija

Kako se trendovi mijenjaju kada je u pitanju moda, na isti način se pojavljuju noviteti u beauty trendovima. Svi se sjećamo kako su nekad bile popularne obrve koje su tanke kao linija, dok su posljednjih godina u modi guste i prirodne obrve.

Iz tog razloga mnoge dame žele prirodno gušće obrve, pa se na različite načine snalaze kako bi dobile takav izgled. Međutim, nisu sve metode podjednako uspješne, a neke su čak i bolne.

Osim kozmetičkih preparata kao što su sjenke i olovke za oči, te trajnih ili polutrajnih tetoviranih obrva, punije obrve se mogu postići i na mnogo jednostavniji, a potpuno bezbolan način – i to sapunom.

Za početak uzmite omiljenu olovku ili sjenku za obrve i oblikujte ih na uobičajen način. Zatim ih pročešljajte, a onda pokvasite sapun i četkicom za obrve pređite preko sapuna, ali vodite računa da sloj bude tanak.

U videu ispod možete pogledati kako to zapravo izgleda.

Izvor: Novosti.rs

(A. K.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti