Frizura devedesetih koja se danas vraća u modu

Piše: L. M.

Ljubiteljice 90-ih došle su na svoje, Rachel frizura vrača se u novom ruhu na velika modna vrata. Svi koji su ikada pogledali i jednu epizodu kultne serije Prijatelji vidjet će sličnost ove modificirane frizure koja je harala devedesetih. Upravo ova frizura je bila potpuni hit, te su brojne djevojke čak 10 godina nakon emitovanja serije odlučile da isprobaju ovu frizuru. Karakteristiše je stepenasto šišanje sa mnogo volumena. Šiške su upečatljiv dio ove frizure.

Ovakva frizura odgovara gotovo svakom obliku lica, te je zbog toga i stekla veliku popularnost. Danas se moda cirkularno vraća, te su mnoge odjevne kombinacije 90-ih danas sve popularnije. Također, slična situacija je i sa frizurama.

Rachel frizura je ostavila veliki trag u svijetu ljepote, a da li biste se vi usudili da isprobate ovaj novi i svježiji izgled vaše kose?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti