Najpopularniji trendovi obrva 2021. godine: Jeste li dovoljno hrabri da ih isprobate?

Piše: L. M.

Trendovi obrva se stalno mijenjaju. Možda je teško zamisliti vrijeme u kojem su obrve olovkom bile isrctavane potpuno tanko, ali to je 90-ih bio trend, zahvaljujući slavnim osobama poput Gwen Stefani i Drew Barrymore, koje su se zalagale za takav oblik. Kada se približila sredina 2000-ih, Cara Delevigne je počela trend punih, neurednih i prirodnih obrva. Današnji trendovi zagovaraju mješavinu tih dvaju stilova.

Pretjerano pahuljaste

Ovo podrazumijeva da obrve budu prirodne i lepršave. Tu tehniku nije teško usavršiti. Češljajte dlačice prema gore četkicom za iščešljavanje obrva i šišajte samo one dlačice koje su očito duže od većine. Ostavite dlačice duže od stvarnog oblika za najprirodnije rezultate.

GeoLift

GeoLift je obrva koja je sprijeda puna i pahuljasta, a ima lijepo definiran luk i oštar suženi rep. Uz pomoć ove tehnike postići ćete efekt podizanja očiju. Ovo je savršen prelaz između tankih obrva 90-ih i neurednih prirodnih obrva iz 2015. godine.

Inspiracija 90-ih

Bella Hadid je obrve 90-ih vratila u modu na velika vrata. Mnogi beauty stručnjaci smatraju da upravo ovakav oblik obrva pridodaje ženstvenosti i eleganciji.

Laminiranje

Riječ je o podizanju i začešljavanju obrva u pravom smjeru. Ovim tretmanom se obrve začešljavaju ka gore (prednji dio) i u stranu (srednji i zadnji dio). Na ovaj način se dlačice obrva usmjeravaju i navikavaju da rastu u pravom smjeru, kako bi obrve lijepo izgledale. Ovaj tretman je idealan za osobe koje imaju “čupave” obrve, čije dlačice rastu u svim smjerovima, te za osobe koje imaju “spuštene” obrve, odnosno koje rastu prema dolje.

Pročitajte još