Odvažni “lop”: Pet verzija nove hit frizure koja opasno konkurira bobu

Piše: Redakcija

Iako je vjerovatnost da će neka frizura skinuti bob s trona najpopularnijih vrlo mala, pojave se ipak frizure koje nam itekako privuku pažnju i potaknu nas na intenzivno razmišljanje o odlasku kod frizera.

Jedna takva frizura, stvorena za odvažne, je – lop. Radi se o hrabrskoj, drskoj, oslobađajućoj i, najbitnije, nosivoj frizuri koja je kraća od boba, a duža od klasične kratke frizure.

Kao i slavni bob, ilop ima više verzija, a svaka od njih je prema riječima stručnjaka za kosu stvorena za sve koji želeispobati nešto malo odvažnije.

Nekoliko verzija koje su izdvojili pogledajte u nastavku. Možda upravo s nekom od fotografija koje ćete pogledati uskoro uštetate u frizerski salon. Učinite li to, imat ćete frizuru koja će uz frizure kao što su pixie, mixie i francuski bob biti pun pogodak za razdoblje pred nama.

Razbarušeni lop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IN THING | Personal Style (@inthing_)

Tupi Lop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

“Nedovršeni” lop 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mathilda.gvarliani

Paperjasti lop

Lop u stilu 90-ih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Izvor: Zadovoljna.hr

(Z. T.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti