Volimo sjaj na koži: Vaš izgled na višem nivou

Piše: L. M.

U posljednje vrijeme na top listama kozmetičkih proizvoda često se mogu naći ulja za tijelo sa šljokicama. Osim što vašoj koži pružaju sjajan izgled, ulja su izuzetno dobra za hranjivost i zaštitu tokom hladnih dana.

Svjetlucave čestice sjajno prikrivaju sitne nedostatke na koži te ističu sve ono što na njoj volimo, a nekoliko kapi na zglobovima, dekolteu, vratu i nogama dovoljno je da vaš praznični outfit bude podignut na sasvim novi nivo. Ova ulja, također, možete koristiti i kao sjajnu zamjenu za highlightere, stoga pružite svojoj koži mali podstrek koji će je učiniti vizuelno blistavijom i zdravijom.

Naši prijedlozi

  • NYX Professional Makeup za lice i tijelo

Ukoliko želite glamurozan izgled prepun šljokica, onda je ovaj proizvod pravi izbor za vas. On nije namijenjen za svaki dan, pa stoga budite oprezni koju količinu sjaja želite na svom tijelu.

  • Essense Glownig Golds losion

Potpuno diskretan, mirišljav i idealan za svaki tip kože, ovaj Essense proizvod možete koristiti svaki dan na svom tijelu, ali i za najluđu noć u godini. Postići ćete blistav izgled kože, te će se sjajno uklopiti uz vaš novogodišnji outfit.

  • Tom Ford Soleil Blanc svjetlucavo ulje

Ovaj svilenkasti, lagani i mirisni proizvod za tijelo svojim nježnim notama će vas na trenutak podsjetiti na ljeto. Međutim, mnoge svjetske zvijezde upravo ovaj sjaj za tijelo koriste u najposebnijim prilikama.

Extra savjet

Stavite određenu količinu (sve zavisi od toga koliko sjaja želite) highlitera ili shimmera u vaš fiksator make-upa, dobro ga protresite i upotrijebite ga kao što i inače radite. Odmaknite od lica i fiksirajte šminku. Dobit ćete zdravi sjaj na licu, a šminka će stajati na svom m

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti