Već neko vrijeme razmišljate o šiškama? S ovim oblikom ne možete pogriješiti

Piše: S.P.

Na šiške se često gleda kao na onu vrstu frizure nakon koje ćemo požaliti što smo ju napravili jer nam nikako ne pristaje. Mnogi priželjkuju nositi šiške, ali ih se ne usude napraviti zbog straha da im neće dobro stajati. Ono što je važno kod ove frizure jest odaberete stil koji najbolje pristaje vašem licu, a trenutno su najpopularnije šiške takozvane ‘curtain bangs’.

One pristaju svakom tipu lica i mogu se napraviti u mnoštvo različitih stilova koji su idealni za sve dužine i teksture kose. Možda je upravo sada pravo vrijeme da i vi napravite ove prekrasne šiške!

Curtain bangs’ ili ‘zavjesa-šiške’ su stil šiški koje uokviruju lice s obje strane. Takve su šiške kraće pri vrhu glave, a duže pri dnu, baš poput zavjesa. Iznimno su zahvalne za sve crte lica, a mogu se napraviti i u više različitih stilova! Ako se odlučite za ‘curtain bangs’ varijantu važno je pronaći frizerskog stilista koji je vješt u njihovoj kreaciji i zna koji će vam stil najbolje pristajati. Još jedna prednost ‘šiški-zavjesa’ u odnosu na ostale stilove šiški je ta što su vrlo jednostavne za održavanje i proces njihovog rasta je puno suptilniji od drugih šiški.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti