Problematičan ten: Zvijezde koje vode borbu s aknama i bubuljicama

Piše: Azra

Osobe s problematičnim tenom jako dobro znaju koliko bubuljice i akne utječu na naše samopouzdanje. Pritom ne pomažu ni prizori slavnih ljepotica sa savršenim tenom kojima smo svakodnevno izloženi.

Međutim, zaboravljamo da je to savršenstvo često lažno i da zvijezde imaju vojsku vizažista koji se brinu za to da svaka “mana” na njihovu licu bude skrivena.

To može potvrditi glumica AnnaLynne McCord, koja se godinama bori protiv akni. Nekoliko puta snimljena je bez trunke šminke na licu, nakon čega je izložena ružnim komentarima na društvenim mrežama, ali kritičarima nikada nije ostala dužna.

Who is AnnaLynne McCord's pastor father who abused her as a child?

AnnaLynne McCord posts photo without makeup (and with blemishes) to protest  Hollywood perfection * starcasm.net

Počela je objavljivati selfije na kojima se jasno vide njezine akne i poručila svima koji se također bore protiv akni da se nemaju čega sramiti.

-Ljudi zaboravljaju da su akne u odrasloj dobi vrsta bolesti. Nije u redu posramljivati nekoga zbog toga. Ne želim da itko misli da vrijedi manje zato što ima isti problem. Zaboravimo na savršenstvo. Nismo savršeni. Nismo bez mana. Imamo ljude zbog kojih izgledamo savršeno, prije svega zahvaljujući fotošopu, ali to nije stvarnost – rekla je AnnaLynne u jednom intervjuu.

Kardashian cash controversies as Kendall Jenner slammed for 'raw story' -  Mirror Online

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti