Ova verzija omiljenog boba najležernija je ljetna frizura, a oblikuje se u tren oka

Piše: S.P.

Kada je riječ o frizurama, boba se jednostavno ne možemo zasititi. Ta trendi frizura postala je vrlo popularna u posljednje dvije godine, a mnogi je obožavaju zbog nebrojeno puno mogućnosti stiliziranja.

Dugi bob, kakav u posljednje vrijeme nosi Kim Kardashian, pristaje apsolutno svakom obliku lica, bob s mekim valovima prikladan je za sve ljubitelje boho efekta, a oni koji posebno vole chic izgled trebali bi razmisliti o francuskom bobu.

A sada je tu i sasvim novi oblik boba nazvan ‘Botticelli bob’. Radi se o savršenoj ljetnoj frizuri, a svojim oblikom klasičnom bobu daje savršen završni dodir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Botticelli bob – puno više od trenda

U Botticelli izdanju kratki bob koji seže do brade dobiva poseban zaokret s valovitim kovrdžma. I što je najbolje od svega, za oblikovanje ove frizure neće vam biti potrebni nikakvi uređaji ni dodaci. Naime, kovrdže se efektno mogu postići ispletenim pletenicama ostavljenim preko noći.

Ovisno o volumenu koji želite postići, ali i gustoći kose, ovaj izgled možete kreirati s dvije ili tri pletenice ispletene u blago vlažnoj ili svježe opranoj kosi. Imajte na umu ovu formulu: više pletenica, znači i više valova i strukture. Ujutro pletenice opušteno raspetljate, prstima nježno pročešljate pramenove i nanesete malo praškastog laka za kosu za završni dodir – i ‘Botticelli Bob’ je spreman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Zašto je Botticelli bob savršena ljetna frizura?

Ljeti jednostavno ne želimo trošiti puno vremena na stiliziranje i oblikovanje kose, a po visokim temperaturama tako rado izbjegavamo sušila za kosu i ostale aparate koji dodatno griju. Botticelli bob je pravo ostvarenje želje – lako se oblikuje i uz to izgleda ultra ležerno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Inače, ova trend frizura odlično izgleda i na plaži ili bazenu. Nakon kupanja kosu malo posušite ručnikom i jednostavno je ispletite pokoju pletenicu, a zatim ostavite da se frizura osuši na suncu do večeri – vaš Botticelli bob bit će savršen na vrijeme za večeru .

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti