Nina Badrić ne krije koliko se dobro osjeća u vlastitoj koži: Ponovno zavodi fotografijama s plaže

Piše: S.P.

Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme odmara u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ljetuje dugi niz godina. Lijepa Zagrepčanka ne krije koliko joj godi boravak na otoku, a ne prestaje nizati fotografije na kojima ističe novu istesanu figuru

– Lipo mi je, lipo mi je, poručila je Nina ispod svojih objava u kojima redovito daje do znanja da joj boravak na voljenom otoku, godi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

‘Još jedan dan u raju’, ‘Knjiga kiša kupanje po kiši vožnja biciklom po otoku popodnevni snack i pjesma zar je voljeti grijeh’, ‘Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste plaže su skoro puste more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši a i rimuje se’, samo su neki od njezinih opisa putem društvenih mreža posljednjih dana.

U njima najviše hvali svoju Jelsu, mjesto na kojem ljeti boravi dugi niz godina, gdje ima kuću i gdje njena porodica dolazi odmarati i stvarati nove uspomene iz sezone u sezonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina svoju novu liniju duguje novom režimu prehrane kojeg se striktno drži posljednje dvije godine. Priklonila se onima koji zagovaraju ne konzumiranje namirnica životinjskog podrijetla. Tek ponekad počasti se ribom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti