Frizura “slojeviti leptir” će biti među najpopularnijim u 2023., a već je nosi i Jennifer Lopez

Piše: L. K. P.

 

Među hit frizurama za 2023. izdvojila se “slojeviti leptir”, a koliku popularnost uživa govori i činjenica da je nosi čak i Jennifer Lopez.

Ako imate dužu kosu, a frizura u stilu već kultnog boba je baš vaš stil i po vašem ukusu, onda svakako razmislite o verziji dugačkog boba, za koji se predviđa da će biti popularna 2023, a ima i interesantno ime, slojeviti leptir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair by Dusty Vickers (@doseofdust)

Riječ je o frizuri koja daje svježinu slojevitom bobu, a ono što na prvu upada u oči su izraziti lepršavi pramenovi koji izgledaju pomalo retro i podsjećaju na Rachelinu kultnu frizuru iz 90-ih.

Dakle, kod slojevitog leptira slojevi moraju biti veoma vidljivi, sa kraćim pramenovima oko lica i glave, koji frizuri daju pernati boho šik stil, koji je nježan i ženstven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danielle Diaz (@daniellediazhair)

Prednost ovog izraslog boba je što daje volumen kosi, a frizura se dopala i superzvijezdi Jennifer Lopez, koja je nosi u novom promotivnom spotu za romantičnu komediju “Wedding to die for”, čija premijera se očekuje krajem januara.

Slojeviti leptir takođe izgleda sjajno kada se stilizuje u rep, sa izvučenim pramenovima oko lica. Tehniku slojevite leptir frizure demonstrirao je njujorški stilista Brad Mondo, a rezultat je seksi i šik frizura.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti