Brze, a efektne frizure bez mnogo muke i truda

Piše: Azra

Nemate vremena za stiliziranje kose? Brze i jednostavne frizure koje samostalno možete napraviti su savršeno rješenje. Možete ih kreirati za nekoliko minuta, što ih čini idealnim za dame koje nemaju mnogo vremena. Bilo da ste se kasno probudili ili vam je potreban izgled u posljednjem trenutku, ove ideje neka vas inspiriraju.

Traka za glavu

Ako imate rastezljivu traku za glavu koja je sve popularnija među trendsetericama, vrlo lako možete napraviti ovu frizuru tako što ćete kosu čvrsto umotati u traku pozadi.

Elegantan visoki konjski rep

Navedite kultniju frizuru od dobrog starog konjskog repa. Bez obzira da li želite da izgledate oštro za posao ili da se pobrinete da vam kosa ne smeta dok vježbate, visoki rep uklapa se u obje varijante.

Neuredna punđa

Potrebno vam je nekoliko sekundi, djeluje za sve tipove kose i odaje glavne vibracije modela van dužnosti.

Pletenica sa strane

Jednostavnu pletenicu sa strane pretvorite u umjetničko djelo uz pomoć marame za kosu. Dodajte i romantičnu notu ovom izgledu tako što ćete izostaviti nekoliko pramenova sprijeda.

Niska punđa

U danima kada vam kosa nije baš najčistija i ne želite je nositi spuštenu, pokušajte da je skupite u ovu voluminoznu teksturiranu punđu.

Rep sa strane

Još jedan način na koji možete učiniti da vaš konjski rep poprimi drugačiji izgled? Samo ga pomjerite u stranu i malo stilizirajte.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti