LjepotaPromo

U Mostaru otvoren ekskluzivni studio ljepote “Marijana Bošnjak make up”

U ponedjeljak je u Mostaru otvoren ekskluzivni studio ljepote “Marijana Bošnjak make up”. Vesela noć, uz nasmijane djevojke, koktele i muziku obilježila je svečano otvaranje studija u kojem ćete imati priliku prepustitit se u ruke iskusnih profesionalaca, koji su beauty znanje usavršavali na prestižnim akademijama. Marijana Bošnjak završila je edukaciju za nokte u Alessandro Academy u Zagrebu, a potom za vizažisticu u Zagrebu kod Vrbana i Jokovića. Nekoliko godina kasnije odlazi u London na Masterclass kod Marija Dedivanovića, svima dobro poznat kao vizažist Kim Kardashian. Već četiri godine u rodnom Mostaru vodi i školu šminkanja gdje se brojne dame prijavljuju na edukaciju.

Otvoreni salon osim usluge šminkanja nudi ugradnju i geliranje noktiju, spray tan i ostale kozmetičke usluge. Za izuzetan ambijent pored samog dizajna interijera za koji je zaslužna Mia Krešić, tu su Marijana i Kristina koje rade u salonu i svoj posao obavljaju veoma ljubazno i profesionalno.

Salon se nalazi na adresi Student city, Vukovarska b.b. Mostar. Više informacija možete potražiti na Facebook profilima MAKE UP by Marijana / MakeupKristinaCulina, te Instagram profilima kristina.culina / Mary_bosnjak_makeup.