Umjetnica Sara Shakeel: Niste same, sve žene imaju strije

Piše: Redakcija

Da su strije sasvim normalne i da ih se ne treba stidjeti, vjeruje mlada umjetnica Sara Shakeel koja je odlučila prigrliti ove udubine na koži na sasvim umjetnički način. Savršenstvo ne postoji, pa tako ni potpuno glatko žensko tijelo. Dobivanje ili gubitak kilograma, trudnoća, zdravstveni problemi, mnogobrojni su faktori koji utječu na pojavu strija. A upravo su strije (uz celulit) jedna od najmržih pojava od kojih ženama pada mrak na oči.

Sara uzima fotografije tijela sa strijama iz magazina ili koje dobije od svojih pratiteljica i pretvara ih u šljokičasta sjajna remek-djela.

Bivša stomatologica je za Cosmopolitan otkrila kako je ideju dobila nakon što je i sama dobila strije kao posljedice nedavnog debljanja, a željela ih je na neki drugačiji način učiniti, lijepima.

Ispoljila je svoje nesigurnosti za Cosmopolitan, te rekla da se nikad nije osjećala toliko snažno i oslobođeno i ponosno na svoje strije u čitavom životu! Odakle ona dolazi, biti bucmasta ili uopšte pričati o strijama nije nešto s čime se treba ponositi.

Na kraju je njezin Instagram projekt postao viralan i izazvao sveopće oduševljenje ”nesavršenih” žena koje su oduševljene Sarinim pristupom. “Prvo sam mislila zašto bi neko bio zainteresovan za moj koncept strija da se pretvore u šljokice ili kristale, ali sam itekako pogriješila. Dobila sam iznenađujuću količinu podrške i odgovora i brojne molbe žena da i njihove ”pruge” ukrasim”, zaključila je Sara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti