Pogledajte kako izgleda Jessica Alba prije i poslije šminkanja

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u trećoj trudnoći, a iako se porođaj približava, ipak ne propušta važnija društvena događanja.

Jessica je redovno zvijezda crvenog tepiha gdje god se pojavili, jer svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada se posebno prati s obzirom na poodmaklu trudnoću.

Prelijepa 38-godišnja glumica i vlasnica ‘The Honest Company’ koja proizvodi ekološke proizvode, oduvijek propagira prirodnu ljepotu, pa iako ju je priroda obilno nagradila, ne propušta svoje fanove redovno podsjetiti kako izgleda i kada nije dotjerana.

Svojom fotografijom na Instagramu, na kojoj je otkrila kako izgleda prije i poslije šminkanja, svima je pokazala kako make up može napraviti mala čuda – čak i na njezinom prelijepom licu.

Jessica je još jednom otkrila kako nam je ponekad dovoljan samo ruž, sjenilo i maskara da istaknemo svoje adute i da pravilo ‘manje je više’ definitivno uvijek prolazi!

Foto i video: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti