Pamela Ramljak: Izgledam mlađe zbog krema s retinolima

Piše: Redakcija

Pjevačica Pamela Ramljak u srednjoj školi otkriva svu ljepotu maskare i crne olovke za oči. Ulaskom u showbusiness listi beauty proizvoda dodaje i puder. Pamela i danas više preferira prirodniji look, te ne pretjeruje s količinom šminke.

„ Skinem šminku, osvježim lice micelarnom vodom i stavim kremu pred spavanje“

OVISNA SAM O…

Imam duge trepavice, ali ravne. Zato koristim vodootpornu maskaru i oči mi automatski izgledaju mnogo ljepše zbog uvijenih trepavica.

MIRIŠEM NA…

Nisam neki ljubitelj parfema. Obično volim blage preparate za njegu i dovoljan mi je neki prirodni dezodorans. Ali, jedan od dražih parfema mi je Armani Code.

SEZONSKI NESESER REFRESH

Puder Chanel Perfection Lumiere, to mi je definitivno najdraži tečni puder, Givenchy Matissime Velvet puder u kamenu i Estee Lauder korektor.

OTKRIĆE GODINE

Kreme s retinolima. Nije važno koja je, važno je da u sastavu ima retin ili retinol. Stalno mi govore da izgledam mlađe, a to je definitivno jer godinama koristim takve kreme. Kombiniram je sa E vitamin kremom od Skintech-a. Najbolju krema ikad mi je otkrila moja dermatologica Jelena Jakić.

USNE

Imam ruževe svih brendova, ali najdraži su mi Bourjois. Imam sve boje. Volim isključivo mat ruževe.

OČI

Maskare stalno mijenjam, važno mi je da je vodootporna. Koristim Guerlen maskaru, a sjene su mi najdraže Chanelove, ali imam svega. Ne koristim ih često pa ih rijetko kupujem, traju mi godinama.

ZAVRŠNI LOOK

Ne volim bronzer, koristim isključivo rumenilo. Biram roskaste i peach nijanse. Jedan od nadražih mi je Mac Sheertone Blush Peaches.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti