Slađana Mandić: MAC rumenilo – tajna mog svježeg izgleda

Piše: Redakcija

Pjevačica Slađana Mandić baveći se svojevremeno modelingom naučila je tajne makeup-a. Zbog posla kojim se danas bavi nerijetko se prepusti u ruke make-up artista, no, i sama ima zanimljiv asortiman proizvoda koji su neizostavni u njenoj beauty torbici.

„Uvijek na čisto, vlažno lice nanosim ulje za lice, BB kremu, korektor, eyeliner i maskaru, melem za usne, sjaj ili ruž i uvijek blago rumenilo“

MIRIŠEM NA…

Volim parfeme, skupljam i luksuzne bočice, i stalno ih mijenjam. Ali samo jednom parfemu se uvijek rado vraćam, a to je Coco Chanel Mademoiselle.

OVISNA SAM O…

Ko jednom proba proizvod za konturiranje, teško se odvikne.

SEZONSKI NESESER REFRESH

Svake godine svoju kozmetičku torbicu osvježim novim paletama sjenila za oči. Među omiljenim su mi „Too Faced Palette“, kao i shimeri, #Anastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Glow Kit“.

OTKRIĆE GODINE

Zauvijek ću koristiti YSL Touche Eclat Concealer Radiant Touch, za svakodnevno nježno prekrivanje podočnjaka, redovno koristim i Garnier BB kremu.

USNE

Već nekoliko sezona koristim omiljene NYX Matte ruževe, u raznim nijansama. Za dnevni make- up, sve nude i roskaste, a za jači make-up, obožavam jarke nijanse, od narandžastih preko crvenih, do bordo nijansi, kao i rozih, fuksija i pink, pa čak plavih, zelenih, metalik…

PUDER

Koristim Inglot HD Perfect Coverup Foundation za jaču šminku, a svakodnevno koristim najbolju Garnier BB kremu.

OČI

Uživam koristiti MAC sjenila za oči, Too Faced, Naked, Anastasia Beverly Hills, a kada je riječ o maskarama, njih stalno mijenjam.

ZAVRŠNI LOOK

Uvijek biram baby rozo rumenilo, a preporučujem ga i svim onim ženama koje uporno bježe od njega, pa koriste pretamna, narandžasto-smeđkasta rumenila, koja dodaju godine. Tajna mog svježeg izgleda je baby rozo rumenilo, kameno i kremasto MAC.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti