Mia Halilović: Chanel ruž za sve prilike

Piše: Redakcija

Voditeljica i urednica TV1 Mia Halilović zbog teške šminke koju nanosi na poslu, privatno se rijetko šminka. Prirodni preparati njen su izbor, a cijena proizvoda pri njihovom izboru ne igra nikakvu ulogu

„Dan mi je nezamisliv bez tonirane kreme i vodootporne maskare“.

SKUPO VS. JEFTINO

Skupi proizvode ne znače i kvalitetni, ali s godinama sam počela kupovati kreme i preparate na prirodnoj bazi kao što su: Pantenol, Weleda, Dr. Hauschka. Moja koža je suha, a ti proizvodi mi zaista najviše prijaju.

BEAUTY RUTINA

S obzirom na to da me šminkaju s jakom i teškom šminkom na televiziji, nema potrebe da takvu koristim i privatno. Danju koristim toniranu Nivea kremu, NYX korektor i Sephora vodootpornu maskaru. Bez toga ne idem nigdje. Uvečer koristim Collistar tečni puder i savršena Pupa Milano sjenila za oči.

OTKRIĆE GODINE

Garnier Miracle Skin Cream koristim prije šminke, ali nekad je dovoljna i samo ta krema. Savršena je, ujednačava boju kože, te koži daje svježinu.

MIRIŠEM NA…

Parfem koji najviše volim i koji godinama koristim je Kenzo Love.

NESESER REFRESH

Kozmetičku torbicu sam osvježila novim Pupa Milano sjenilima za oči koja imaju fenomenalne i postojane boje.

OČI

Oduvijek sam imala problem s maskarama koje se razmazuju, a najviše tokom hladnijih dana, jer su mi oči osjetljive. Sephora vodootporna maskara je savršena, daje punoću trepavicama i ne razmazuje se.

USNE

Chanel crveni ruž mi je upečatljiv i za sve prilike.

PUDER

Za večernje prilike godinama koristim Colistar puder i jako sam zadovoljna. Izgleda prirodno i postojan je, a nije težak na koži i lako se skida što mi je najvažnije.

FINISH LOOK

Radije biram bronzer, i to Collistar.

Pročitajte još