Meghan Markle: Bez sitnice koji košta dvije marke ne izlazi vani

Piše: Redakcija

Američka glumica Meghan Markle (36) napisala je nedavno na svom lifestyle blogu ‘The Tig’ kako je postala ovisna o spreju za dezinfekciju ruku i antibakterijskim maramicama. Blog je u međuvremenu prestala pisati zbog kraljevskih pravila, ali svako malo ‘iscure’ nove pojedinosti.

– Nisam germofob, odnosno ne bojim se panično bakterija i prljavštine, ali kad sam u avionu, prvo prebrišem mini TV, poslužnu ladicu i sve dugmiće oko sjedala – rekla je Markle. Dodala je kako bi svi trebali nositi sa sobom putna dezinfekcijska sredstva koja koštaju jednu funtu (oko dvije KM).

Zvijezda serije ‘Suits’ i buduća supruga princa Harryja (33) kaže kako su je zbog svega mnogi putnici smatrali čudakinjom.

Inače, Markle nastavlja s pretrpanim rasporedom i pripremama za vjenčanje na kojem će britanskom princu reći ‘sudbonosno da’ te time postati punopravna članica kraljevske porodice. Raskošno vjenčanje biti će 19. maja u kapeli sv. Georgea u Windsoru, a glumica se već počela u javnosti pojavljivati s budućom rodbinom.

Nedavno se sa zaručnikom, njegovim bratom Williamom (35) te njegovom suprugom, vojvotkinjom Kate Middleton (36) pojavila na forumu u organizaciji Kraljevske fondacije u Londonu gdje je govorila o položaju žena.

Ponukani zajedničkim javnim nastupom,h irurški dvojac Harley Street i Julian De Silva ‘mapirali su’ lice vojvotkinje od Cambridgea i usporedili ga s licem Meghan.

Doktor Julian de Silva ističe kako Markle ima gotovo savršeno oblikovan nos, njezin položaj očiju je savršeno pravilan i ima prekrasnu bradu srcolika oblika za kojom, kako tvrde, žene najviše žude. Da Silva također navodi kako je Meghan nakon metode mapiranja lica ostvarila rezultat od 87,4%.

Iza nje nalazi se Kate Middleton sa savršenošću lica od 86,8%.

– Na licu Kate Middleton ističe se savršen razmak između nosa i usana, kao i snažan razmak očiju. U odnosu na Meghan, Kate posjeduje slabiju bradu i čeljust – zaključio je Da Silva.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti