Hana Sirćo: Zaljubljena sam u Hugo Boss The Scent

Piše: Redakcija

Bh. modna dizajnerica Hana Sirćo drži sve konce pod rukama kada je riječ o poslu kojim se bavi. Čak i u šminkanju 30-godišnja dizajnerica pokazuje vještine, te za „Azru“ otkriva koji proizvodi su neizostavni u njenoj kozmetičkoj torbici.

„Šminku uvijek skidam prirodnim sapunima za lice. Nikada ne koristim vlažne maramice. Ponekad koristim i masku za lice, a obavezna krema je Vichy“

Skupo vs. jeftino

Zlatno ulje za kosu

Skupi proizvodi ne moraju biti kvalitetniji. Kada je riječ o preparatima za lice i kosu, trudim se izabrati prirodne, te koristiti i domaće proizvode s kojima sam zadovoljna. Tu bih izdvojila Zlatno ulje za kosu, koje zaista obnavlja kosu i daje joj sjaj.

Standardna beauty rutina

Garnier tonirana krema

Avon sjenila za oči

Bourjois maskara

Artdeco puder

Max Factor puder u kamenu

Lancome bronzer

Svakodnevno se trudim izbjegavati tešku šminku. Danju koristim Garnier toniranu kremu, Avon sjenila za oči u smeđoj nijansi i Bourjois maskaru. Za večernje izlaske koristim Artdeco puder ili toniranu kremu i Max Factor puder u kamenu i Lancome bronzer.

Ovisna sam o…

Sve mogu zaboraviti ili ne stići, ali parfem mora biti tu.

Mirišem na…

Nina Ricci

Hugo Boss The Scent

Prije sam koristila samo Nina Ricci, no sada je moj izbor Hugo Boss The Scent. Zaljubljena sam u njega.

Sezonski neseser refresh

Vichy Idealia krema za lice

Avon mat sjajilo za usne

Torbicu sam osvježila Vichy Idealia kremom za lice. Lagana je, lijepo miriše i što je najvažnije, koža izgleda super. Avon mat sjajilo je također došlo u moj neseser. Postojano je i ne skuplja usne kao većina mat sjajila.

Otkriće godine

Flormar labelo

Flormar labelo je moje otkriće godine. Njeguje usne, ima sjaj i divan okus. Dizajn je također zanimljiv.

Usne

NYX ruž za usne

Svi ruževi koje koristim su mat. Najviše koristim NYX ruževe za usne, jer su postojani i ne razmazuju se. Nijanse koje najviše koristim su nude i boja mesa.

Puder

Za večernje prilike koristim Artdeco tečni puder i Max Factor u kamenu. Izgledaju prirodno, te nisu teški na koži, što mi je jako važno.

Oči

Najdraža su mi Avon sjenila za oči, jako su postojana. Sve Bourjois maskare su odlične, istaknu trepavice, lako se skidaju što mi je važno.

Finisih look

NYX rumenilo

Biram i rumenilo i bronzer, ali ako moram izabrati, onda bi to bio bronzer. Koristim NYX rumenilo i Lancome bronzer.

Prirodni recept

Kad nisam lijena onda napravim prirodnu masku za kosu sa maslinovim uljem koja preporodi kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti