Hana Huljić: Čaj od kamilice i limun za prirodnu plavu kosu

Piše: Redakcija

Hana Huljić, kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića prvi put se počela šminkati u drugom razredu srednje škole. Koristila je samo maskaru, jer joj je bilo teško navići se na kozmetiku. I danas se teško navikava na make-up, no, ima svije omiljene proizvode. Jedan od njih je BB krema

„Najvažnije mi je nakon umivanja ujutro i pred spavanje nanijeti hidratantnu kremu“

Skupo vs. jeftino

Ne vjerujem da su skupi brendirani proizvodi mnogo kvalitetniji od onih pristupačnijih cijena, ali sigurno je da ima izuzetaka.

Standardna beauty rutina

Volim isprobavati razne kreme, a nedavno sam dobila Kiehls Ultra Facial i jako mi odgovara. Obično stavim BB kremu, potom maskaru ili lagani ruž.

Neizostavna njega

S obzirom na to da imam ispucale usne, uvijek pri ruci imam Zagrebački melem.

Mirišem na…

Dva parfema koristim već nekoliko godina: Armani Acqua di Gioia i Chanel Chance Tendre. Savršeni su.

Neseser refresh

Neseser sam ove sezone osvježila Kiehls kremom za lice, MAC bordo ružem za usne i Essence smeđim nijansama sjenila za oči.

Usne

Ne volim sjajila, već koristim mat ruževe za usne. Omiljeni su mi crveni MAC ruž, dva Maybelline ruža u smeđoj i svijetlo ljubičastoj nijansi, te narandžasta nijansa ruža za usne marke Golden Rose.

Puder

Tečni puder ne koristim svakodnevno, već samo u posebnim prigodama, stoga mi dugo traje Lancome. Puder u kamenu također nanesem povremeno, na T zonu, a biram Dr. Hauschka.

Oči

U većini slučajeva koristim smeđe i zlatne nijanse sjenila za oči, a nekad tamno sive za jaču šminku. Kombiniram sjenila iz raznih paleta, kao što su Pupa Milano, Essence, Rimmel, Shiseido. Često ih dobijem na poklon pa ih sama rijetko kupujem. Maskaru koju koristim je uglavnom L’Oreal ili Max Factor.

Finish look

Prirodni recept

Volim ponekad napraviti masku za lice koju sama improviziram, poput kokosovog ulja, meda i nim praha (koji se koristi kao čaj, ali čitala sam da je dobar i za kožu), ili umasiram u kosu maslinovo i kokosovo ulje, čaj od kamilice i limun koji posvjetljuje prirodnu plavu kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti