Indira Levak: Kada se mnogo smijete kao ja, naglasite usne jakim crvenim ružem

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Indira Levak, osim što plijeni pažnju svojim glasom i scenskim nastupima, također plijeni i njegovanim izgledom. Smjela je pjevačica kada je riječ o promjeni frizure, ali i make up-a. Svako jutro nanosi hranjivu kremu, kako bi njena koža izgledala svježe i blistavo

„Uvijek dubinski, temeljno očistite lice prije spavanja i koža će vam biti zahvalna.“

Prvi make-up pokušaji

Kao djevojčica s 14 godina počela sam isprobavati šminku, samo za potrebe nastupa u početku. Moja majka je uvijek imala mnogo šminke, voljela se sređivati, pa sam je gledala i ponekad malo posuđivala ruževe od nje (smijeh).

Skupo vs. jeftino

Kada je riječ o preparativnoj kozmetici, mislim da nekada treba izdvojiti više novca za bolji proizvod koji ide na vaše lice, ali za dekorativnu kozmetiku nije uvijek nužno.

Ovisna sam o…

Dior BB krema

Proizvod o kojem sam totalno ovisna je Dior BB krema. Najbolja je na svijetu.

Mirišem na…

Dolce Gabbana Light Blue

Parfem koji je postao moj zaštitni znak je Dolce Gabbana Light Blue. Volim lagane i prozračne parfeme, a ovaj je upravo takav.

Sezonski neseser refresh

Bobbi Brown Face Highlighter

Ove godine sam torbicu osvježila s Bobbi Brown Face Highlighterom. Dolaskom proljeća i sunčanih dana odmah izgledate glamuroznije, a zašto ne biste pojačali dojam s malo sjaja na licu?!

Otkriće godine

The Body Shop proizvodi

Volim sve od brenda The Body Shop. Njihova linija pilinga i buttera za kožu na bazi badema ili kokosa su genijalni. Koža je mekana, nahranjena i baršunasta.

Usne

MAC ruž za usne

U mojoj torbici možete pronaći sve nijanse koraljne i crvene boje. Te boje mi najbolje pristaju, a MAC ruževi su najkvalitetniji. Češće biram mat ruževe, jer duže traju na usnama.

Puderi

Vichy BB krema

BB kreme su mi otkriće, njihova tekstura je svilenkasta. Imam osjećaj kao da sam kremu stavila. Zato su uvijek moj prvi izbor BB kreme.

Oči

Reviderm maskara

MAC sjenila za oči

Chanel sjenila za oči

Kod sjenila za oči nisam izbirljiva. Imam ih od svih brendova, a uvijek biram zemljane tonove. Kada je riječ o maskarama, pravo otkriće mi je Reviderm maskara, koja je i više nego odlična.

Završni look

MAC bronzer 

Kada biram između rumenila i bronzera, radije biram bronzer, a moj izbor je MAC.

Beauty ikone

Za mene su sve žene koje su sretne, rade i brinu o porodici, a pritom izgledaju svježe i njegovane – ikone ljepote. Iz njih zrači unutarnja ljepota i to niko ne može kupiti.

Oči ili usne

Usne su definitivno moj izbor, posebno kada se mnogo smijete kao ja, pa to naglasite jakim ružem crvene boje.

Beauty nesavršenstvo

Odlazak na Med Contour u polikliniku Bagatin. Volim tretmane koji daju vidljive rezultate odmah, a Med Contour je upravo takav.

Prirodni recept

Zbog posla nemam mnogo vremena za pripremu pridnih recepata, tako da koristim već provjerene beauty proizvode koji odgovaraju mojoj koži.

Pročitajte još