Nahranite kožu uz Chanel nove proizvode

Piše: Redakcija

S kombinacijom aktivnih sastojaka, njihovog potencijala i izuzetnih tekstura, proizvodi za njegu kože Hydra Beauty ne samo da hidriraju, štite i obasjavaju kožu, već joj i pomažu da dobro podnosi duge dane i kratke noći, zaštiti se od štetnog utjecaja i neutralizira suhoću klimatiziranih prostora, bori se protiv umora i obnavlja energiju. No, razlog zbog kojeg ih žene svakodnevno nanose s istim oduševljenjem, promjenjive su teksture, koje se tope na koži i oslobađaju.

HYDRA BEAUTY MICRO LIQUID ESSENCE

Godine 2015. Chanel Research je promovirao nove proizvode za njegu kože s mikrokapljicama kamelije. Hiljade mikrokuglica precizno su smanjene na milimetarsku veličinu za zaštitu čistih aktivnih sastojaka i stvaranje intenzivnih osjećaja na koži. 2018. godine Chanel nastavlja sa svojim inovacijama u polju mikrofluida i ponovo revolucionira sektor kozmetike sa svojim novim tečnim proizvodom za njegu kože. Vrhunski proizvod za njegu kože, bez alkohola i površinski aktivnih tvari, prikladan je i za najzahtjevniju kožu. Gotovo magičan, ali uvjerljivo znanstveno formuliran, zaštićen je s pet patenata. Na početku svježa kao voda, njena tekstura na kožu djeluje poput vala i ostavlja ugodan osjećaj hidratacije nakon buđenja. Microfluidic Hydra Beauty je također i serum, gel i krema.

Hydra Beauty Micro Gel Yeux

U ovom proizvodu za njegu područja oko očiju, trio vodećih sastojaka u Hydra Beauty paleti proširuje se s mikropeptidom koji djeluje na podočnjake i podbuhlost, za svježe i zategnuto područje oko očiju.

HYDRA BEAUTY MASQUE DE NUIT AU CAMELIJA

Voda, kisik i odmor. To su osnove ljepote za kožu preopterećenu izuzetno intenzivnim stilom života. Kada se oslobodi dnevnog stresa, koži treba vremena da se obnovi i popravi tokom noći. HYDRA BEAUTY Masque de Nuit au Camélia počinje djelovati dok vi spavate, kako biste se mogli probuditi s gipkom, svježom i blistavom kožom.

Uzmite malo kreme i u tankom je sloju nanesite na lice i vrat sa zakrivljenim dijelom aplikatora u obliku latice kamelije. Jednako elegantan kao i ergonomski, ovaj aplikator savršeno prati svaku krivulju i pregib lica.

Dodatni savjet: okrenite aplikator i nanesite malu količinu proizvoda na usne. Ostavite da djeluje dvije minute, a zatim lagano masirajte dok tekstura postane tečna. Za nekoliko sekundi pojavit će se sitne vodene kapljice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti