Kako Cate Blanchett održava mladolik izgled?

Piše: Redakcija

Dvostruka oskarovka Cate Blanchett za australski je Elle otkrila svoje beauty navike, ali i objasnila zašto je šminka esencijalni dio svake njene glumačke izvedbe.

– Vrlo mi je važna šminka kad glumim. Volim igrati protiv izgleda – ako moj lik izgleda neuredno, šminka mi je razmazana na licu, ja volim odigrati sasvim sabranu osobu. Mislim da takva oprečnost daje dodatnu notu i dubinu mom liku – otkrila je Blanchett.

Osim toga, Blanchett je s australskim Elleom podijelila i da su najljepše žene koje je vidjela uživo Michelle Williams, Jessica Chastain i norveška direktorica Liv Ullmann.

Slavna je glumica podijelila i šest savjeta koje je naučila od stručnjaka na snimanjima, a koja i sama danas primjenjuje. Otkrijte ih u nastavku:

  1. Naglasite oči i uklonite znakove umora tako da nanesete bijelu olovku uz trepavice. To će otvoriti oči i izgledat ćete odmornije.
  2. Parfem od kojeg se ne odvaja je Giorgio Armani Sì čije je i zaštitno lice.
  3. Za područje oko očiju (a ponekad i kao balzam za usne tokom dugih letova), Blanchett koristi SK-II Facial Treatment Essence-Eye.
  4. Za ujednačen ten koristi esenciju SK-II Genoptics Aura ujutro i uvečer.
  5. Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara u crnoj dodaje dramatičnost izgledu.
  6. Iz kuće ne izlazi bez crvenog ruža u torbici.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti