Napravite sami: Tonik za podmlađivanje lica

Piše: Redakcija

Ruže su svakako najčešći izbor  kada želite da poklanjate cvijeće, no, malo se zna o tome da su one i odličan eliksir koji će vas podmladiti. Naime, postoji ružina maska za pomlađivanje kože lica, a osnovna prednost ove maske je što je možete napraviti i sami.

Recept:

Za masku koristite suhe latice ruže u obliku praha, te im  dodajte kravlje ili kozije mlijeko i nanesite smjesu kao masku za lice. Ostavite masku da djeluje 10−15 minuta pa isperite toplom vodom. Koristite masku dva puta sedmično.

Zanimljivo je i da vam u njezi može pomoći i ružina vodica. Naime, ona je odličan saveznik za pomlađivanje umornih očiju i ublažavanje tamnih podočnjaka. Kad god osjećate peckanje, suhoću i umor očiju, potopite dva tufera u ružinu vodu. Lezite i opustite se, zatvorite oči i držite obloge najmanje 15 minuta.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti