Jeste li već isprobali bronzere za tijelo? Donosimo 10 najboljih

Piše: Redakcija

Ljeto samo što nije stiglo, temperature postaju sve više, a naše odjevne kombinacije pokazuju sve više kože. Ipak, koliko god se u posljednjih nekoliko sezona forsirao trend porculanskog tena, činjenica je da će se većini još uvijek više svidjeti opcija preplanulosti. Ovdje dolazimo do poznatog seta problema – jedni neće imati vremena za sunčanje, drugi se ne vole sunčati, treći uprkos sunčanju ne mogu dobiti tamniju nijansu, a četvrti se brinu za zdravstvene posljedice.

Mnogi će se baš iz tih razloga odlučiti za odlazak na spray tan, ali i to zahtijeva određenu količinu vremena i novaca. Za slučaj da želite brze i konkretne rezultate, savjetujemo vam da obratite pažnju na tzv. bronzere za tijelo. Mogu doći u formi sjajnog ulja za tijelo ili pak BB kreme za tijelo, ali poenta je uvijek ista – koži podariti bronzanu nijansu. Oni iskusniji se mogu poigrati s tehnikom konturiranja, dok oni koji slične proizvode tek trebaju naučiti koristiti moraju pripaziti na umjerenost u nanošenju.

U našoj galeriji smo izdvojili 10 provjerenih opcija poznatih brendova s kojim sigurno nećete pogriješiti!

Guerlain
Dior
NARS
Biotherm
Charlotte Tilbury
Tom Ford
&Other Stories
Benefit
The Body Shop
Caudalie

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti