10 načina za stiliziranje kovrđave kose

Piše: Redakcija

I dok mnoge žene još uvijek zaziru od svojih prirodnih kovrđi i učestalo je ravnaju, beautytrendovi poručuju da to zaista ne mora biti tako. Naravno, svi mi volimo promjene i žudimo za kosom kakvu nemamo, ali kovrđe stvarno mogu izgledati odlično, i to u cijelom nizu varijanti.

Jedna od zabluda u koju su mnogi uvjereni jest da žene s kovrđavom kosu ne mogu nositi šiške ili da se ona teško može ukrotiti, a to uopće ne mora biti slučaj. Inspiraciju za ovosedmično stiliziranje kose smo pronašli na Pinterestu, potaknuti crvenim tepisima Hollywooda, kao i beautyeditorijalima u prestižnim publikacijama koji donose različite varijacije kovrđi.

Ne moramo ni reći, redom izgledaju sjajno. Ako imate problema s oblikovanjem, posegnite za nekim od odličnih specijaliziranih kozmetičkih proizvoda baš za tu namjenu ili se jednostavno savjetujte s frizerom. Uz to, ljeto nam je sve bliže, a svi znamo kako morska so daje neodoljiv izgled kovrčama. Iskoristite to, a u nastavku pogledajte i galeriju s našim prijedlozima stiliziranja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti