Ovo su najbolji beauty savjeti Marilyn Monroe

Piše: Redakcija

Nedavno je pronađen nepoznat intervju kojeg je Marilyn Monroe 1952. godine dala za magazin Pageant. Slavna je glumica u njemu otkrila svoje najveće beauty tajne, a neke od njih su nas zaista oduševile.

Između ostalog je otkrila da ne voli raditi stvari u žurbi i teško ujutro ustaje iz kreveta pa uzima koliko god vremena joj treba prije nego napokon ustane.

– Nedjeljom, kada se potpuno opuštam, provedem i dva sata u krevetu prije no što ustanem, uživam u svakom trenutku pospanosti. Ovisno o obavezama, spavam od pet do deset sati noću.

Tada je otkrila i da spava poptuno gola neovisno o tome radi li se o ljetu ili zimi.

– Nikad nisam mogla nositi pidžame ili zastrašujuće spavaćice, sputavaju me dok spavam- rekla je za Pageant.

U krevetu je čak i vježbala i to svega 10 minuta svakog jutra, a svoje tijelo nikad nije smatrala izuzetnim.

– Svakog jutra nakon što operem zube, umijem se i sasvim se probudim iz sna, legnem na pod pored kreveta i počnem s prvom vježbom. To je jednostavna vježba za prsa u kojoj dižem utege od dva kilograma raširenih ruku pored tijela i iznad glave.

Vježbu je ponavljala 15 puta, a zatim promijenila položaj ruku i nastavila dizati utege i činiti to sve dok se ne bi umorila.

– Ne brojim vježbe ritmično kao što to čine na radiju, ne bih mogla podnijeti vježbu koja se čini poput režima.

Nije voljela mnogo vremena provoditi izložena Suncu jer je preferirala svijetli ten koji se slagao s njenom plavom kosom, te se nikad nije bavila sportom. Osim toga, svake je večeri uživala u sladoledu, no činila je to jer je inače pratila strog režim prehrane.

– Sigurna sam da sebi taj mali užitak ne bih mogla dopustiti da ne pratim dijetu koja se sastoji gotovo isključivo od proteina.

Pročitajte još