Severina ima 46 godina, konačno je otkrila tajnu kako njeguje svoju kožu

Piše: Redakcija

 

Pjevačica Severina ovog ljeta oduševljava svojim izgledom. U bilo kojem izdanju da se pojavi, Splićanka blista. Nema sumnje da joj godi ljubav njenog supruga Igora, kao što joj je i majčinstvo donijelo posebnu ljepotu, no, sigurno svog udjela imaju imaju i male beauty tajne o kojima je govorila u intervjuu za „Elle“.

-S mamine strane su svi mladoliki i imaju te lijepe kože. Moja mama ima kožu djevojčice, a koristi samo hidratantnu kremu cijeli život. Rođena sam u Splitu i to sunce i more, čini mi se, daju licu poseban sjaj. Ali, s druge strane, pazim šta jedem, koliko mogu, jer nije baš lako proći pored kuhinje moje mame ili svekrve i okrenuti glavu. A imaju i posebne sisteme nagovaranja na hranu. Uglavnom je to: „Hajde, jedi, mršava si!“ – kaže Severina i otriva kako njeguje svoju kožu.

Severina: Već sedam godina ne koristim ni kremu za tijelo i koža mi blista

-Godinama koristim sredstvo za pranje lica, i ujutro i navečer. Ujutro prije kreme, a navečer poslije skidanja make-upa. Mada, moram reći da ponekad ni ne stavim kremu jer puštam da mi koža diše. Već sedam godina ne koristim ni kremu za tijelo i koža mi blista. Mislim da kreme zatvaraju pore i spriječavaju kožu da diše. Probajte izdržati prva tri mjeseca i nećete ih više imati potrebe stavljati. Mislim da je to i zbog dobre prehrane i puno tekućine koju pijem – kaže pjevačica.

Pročitajte još