Pupa Milano proizvodi mogu biti vaši

Piše: Redakcija

LUMINYS BAKED ALL OVER – 44.35 KM

Mekana, baršunasta tekstura za sjaj lica i dekoltea. Delikatne prirodne nijanse, koje se mogu koristiti odvojeno ili zajedno. Kreirano inovativnom tehnologijom pečenja, koja naglašava posebno boju i sjaj. Obogaćeno hidratizirajućim Jojoba uljem. Sadrži mekanu spužvicu za nanošenje. Tamnije nijanse koristite kao rumenilo da definirate konture lica, svjetlije nijanse da licu date blistavost i sjaj, a sve nijanse četkicom izmješajte i nanesite na cijelo lice, kao kameni puder.

GLITTER BOMB – EXTREME GLITTER EYESHADOW – 24.95 KM

Pupa Milano laboratorij predstavlja inovativne, „Extreme Glitter“ sjene za oči visoke koncentracije mikro kristala koji daju instat shimmering look. Kombinacija smole, voskova i ulja obezbjeđuju savršeno prijanjanje. Vrlo jednostavne za nanošenje, idealne za kreiranje nevjerovatnog „glitter“ efekta na očima.

I’M RUŽ

I’M by Pupa je ruž za ženu koja se želi istaći i to baš pomoću svog ruža. Savršeni balans između ulja i voskova osigurava besprijekornu kontrolu prilikom nanošenja ruža, te određenu plastičnost i pripadajući film na usnama za savršeni make-up. Kombinacija sjajnih polimera i ulja koja omekšavaju usne, osiguravaju sjajan finiš i super glatku, nevjerovatno meku i kremastu teksturu.

MADE TO LAST TEČNI PUDER – 39.35 KM

Inovativni “last&fix” pigmenti tretirani s revolucionarnom japanskom tehnologijom garantiraju dugotrajnost tokom cijelog dana, bez dodatnog popravljanja. Filmogeni i Volatile Silikoni osiguravaju otpornost na vlagu i visoke temperature.

PUPA VAMP! DEFINITION MASKARA – 29.85 KM

Vamp! maskara čini da vaše trepavice izgledaju jednako spektakularno kao vještačke, ali bez imalo truda i napora. Gumena četkica, poput češljića, omogućava zahvaćanje veće količine teksture i daje trepavicama sve za čime ste oduvijek čeznuli. Specijalni oblik savršeno dozira količinu maskare koja se izvadi, a oblik četkice omogućava jednostavno nanošenje, obuhvata sve trepavice, duže, ali i one kraće, za najbolji rezultat.

VAMP! PALETTE – 38.85 KM

Svaka paleta se sastoji od četiri koordinirane nijanse za savršeno sjenčenje. Dostupna u četiri boje, Vamp! Palette će u potpunosti ispuniti sve vaše želje. U jednom potezu možete imati super-intenzivan smokey izgled ili nude efekte s blagim zlatnim nijansama.

NAGRAĐUJEMO ČITATELJKE

Tri čitateljke imaju priliku osvojiti Pupa Milano mini Vamp! maskaru i mini Made to Last tečni puder. Sve što treba da u SMS poruci napišete PUPA MILANO, pošaljete na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti