Moda: Baggy pantalone najbolji saveznik svake žene

Piše: Redakcija

Ako je suditi po kolekcijama modnih kuća Chloe i Calvin Klein pantalone sa širokim nogavicama, popularni baggy model koji često podsjeća na radnička odijela, bit će veliki hit u prelaznom periodu. One su model koji savršeno pristaje svakoj figuri, te ističu, ali i skrivaju apsolutno sve što želite. Iako možete naći i one šarene te jarkih boja, u nama dostupnim kolekcijama su zastupljeni modeli neutralnih tonova.

Modeli od ecco kože izuzetno su popularni

Pjevačica Džejla Ramović rado nosi ovaj model pantalona

Manekenka Gigi Hadid baggy pantalone nosi u svakodnevnim prilikama

Must have

S obzirom na to da je ovaj model pantalona veoma širok, za postizanje savršenog izgleda je poželjno da ih kombinirate sa ženstvenim detaljima. Modni stručnjaci preporučuju da ih nosite uz cipele s visokom potpeticom ili skroz ravne sandale, te da cijeli outfit upotpunite bijelom košuljom koja će vam dati potrebnu dozu seksipila, ali i jednostavnosti.

Baggy farmerke

Kada je o streetstyle kombinacijama riječ trend širokih nogavica je nešto što svakodnevno možemo vidjeti, a zahvaljujući popularnim baggy farmerkama. Osnovna prednost ovog modela je to što su nevjerovatno udobne, a uz to pružaju neograničene mogućnosti kombiniranja.

Poznata pjevačica Rihanna je svoju dnevnu kombinaciju upotpunila baggy farmerkama

Poslovna kombinacija

Ukoliko volite moderne poslovne kombinacije, sigurno je da će vam široke pantalone biti omiljeni komad odjeće. Za savršenu poslovnu kombinaciju preporučuje se da pantalone neutralne boje kombinirate sa sakoom i košuljom nešto jače nijanse. Poznata dizajnerica Victoria Beckham rado nosi uvu vrstu poslovnog outfita.

Victoria je u svojoj kolekciji predstavila ovaj model pantalona u nekoliko boja

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti