Moda

Modni promašaj: Kanye objasnio nošenje nekoliko brojeva manjih papuča

Nakon što je profurao modnu katastrofu, Kanye West je fanovima odlučio objasniti razlog koji je iza toga stajao, no nije mu baš pošlo za rukom. Nakon što su se Kim Kardashian i suprug Kanye West prije desetak dana pojavili na vjenčanju prijatelja 2Chainza u Miamiju, društvene mreže su preplavile slike Kanyeovog modnog promašaja. 

Naime, reper je obukao odijelo koje je upario s dva broja manjim papučama na koje je još stavio i čarape. Da, i mi smo bili šokirani. 

Fanovi se od tada pitaju šta li je Kanye mislio kada se odlučio na ovaj modni potez, a sada je napokon objavio razlog tome. 

Reper je na Twitteru podijelio sliku japanki te objasnio kako nije nosio nekoliko broja manje papuče, već da ih je nosio na japanski način. 

Dakle, pete prema ovom modnom izričaju moraju biti od jedan do dva centimetra izvan japanke što, navodno, pomaže s održavanjem ravnoteže. Na to su se fanovi javili kako njegova izjava nema smisla jer nije nosio japanke, već papuče te kako se ne radi o drvenoj obući na koju se ovo pravilo odnosi. 

Pa, Kanye, opravdanje ti nije prošlo baš uspješno.