Nakit u boji zlata je sjajan odabir za sve prilike

Piše: Redakcija

Na policama high street dućana pronašli smo sjajne modele nakita u boji zlata, koji nosi nježnu, elegantnu i sofisticiranu notu. Zanimljiv dizajn nakita daje mu mladenački izgled, dok su detalji poput kamenja u boji glavni razlog zašto će on začiniti svaku modnu kombinaciju i razbiti stilsku monotoniju.

Možete ga nositi stiliziranog u niske, kombinirati s nakitom izrađenim od drugih materijala poput kože ili metala, ali se i poigrati s vintage nakitom koji već imate u svojoj kutijici s nakitom. Ova nijansa nakita će se slagati uz klasične jesenske boje naše garderobe, zbog čega ćemo ga rado birati u svim prilikama. Bez obzira na to volite li decentan lančić, statement prstenje ili upečatljive narukvice, uz ovaj nakit nećete proći neprimijećeno – piše modamo.info. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti