Moda: Fashionistica i u đačkoj klupi

Piše: Redakcija

Prvi dan škole važan je u životu svakog djeteta, a djevojčice ga zbog jednog razloga vole više od dječaka. Naime, taj dan je idealna prilika da obuku nove i najljepše odjevne kombinacije. Donosimo vam tri outfita koji će se dopasti baš svakoj djevojčici, a dobra stvar je što možete kopirati stil, jer slične modele možete pronaći po pristupačnim cijenama u domaćim prodavnicama.

Mala fashionistica

Ako ste jedna od onih mama koje svoju djevojčicu oblače u skladu s aktuelnim modnim trendovima, odlazak u školu prilika je da ona bude prava fashionistica. No, ono o čemu trebate voditi računa je da vaša kćerka ne ide na modnu pistu, stoga nemojte pretjerati s detaljima.

Klasika je uvijek IN

Ukoliko vaša djevojčica ne voli da nosi haljinice, a nije ni sportski tip, farmerke i majica su pravi izbor za nju. Udobnost ovakve odjevne kombinacije omogućit će joj da uživa u igri s drugarima.

Školska uniforma

Čak i ako školska pravila ne nalažu nošenje uniforme, sigurno je da će vaša djevojčica biti oduševljena outfitom koji je viđala u filmovima. Bez obzira na to da li želi da nosi košulju ili polo majicu, sigurno je da će u kombinaciji s odgovarajućom suknjicom izgledati preslatko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti