Ralf Lauren proslavio 50 godina karijere

Piše: Redakcija

Ko bi mogao da zamisli da će trgovački putnik, koji je pozajmio prvi novac kako bi osnovao kompaniju, postati sinonim za ostvarenje američkog sna.

Kako bilo, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu kaže kako je od života dobio sve što je htio i kako su mu najvažniji porodica i odnosi s bliskim ljudima.

-Odavno sam shvatio da je moje najveće bogatstvo u odnosu koji sam izgradio sa suprugom i djecom. To, uz zdravlje, nema cijenu. Na sve ostalo možete objesiti ceduljicu s nekom cifrom – izjavio je u jednom intervjuu.

Ne želimo ni da razmišljamo koja cifra bi pisala na ceduljici nakon slavlja u čast Laurenovih 50 godina karijere na znamenitoj terasi Bethesda, s pogledom na jezero u Njujorškom Central Parku. Bečki valcer, velika platna s projekcijama svih njegovih kampanja, modna revija, najpoznatija imena iz svijeta šoubiznisa…

Kao u snovima. Koje ipak niko ne dizajnira tako dobro kao on.

Rođen je 1939., u Bronxu u New Yorku, u porodici Jevreja -Aškenaza, kao Ralf Lifshitz, a njegov otac potiče iz Bjelorusije. Lično bogatstvo Ralpha Laurena procjenjuje se na 5.8 milijardi dolara. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti