Kendall Jenner savršeno nosi ljubičastu haljinu od brušene kože

Piše: Redakcija

Kendall Jenner je brend ambasadorica Longchampa, zato ne čudi što je bila u prvom redu njihove revije održane u sklopu New York Fashion Weeka.

Na reviju je došla obučena u ljubičastu Longchamp haljinu, a ista takva u zelenoj nijansi se pojavila i na modnoj pisti revije koju je pratila.

Haljina koja se veže kožnim vezicama neodoljivo podsjeća na sedamdesete i Kendall je zaista zna nositi. A visoke gladijatorice koje je uz nju kombinirala, zajedno s torbicom od zmijske kože, su se pokazale kao pravi pogodak.

Kombinacija ljetne boje i zimskog materijala se čini odličan izbor za sve one koji se još uvijek ne žele oprostiti od ljetnih vedrih tonova, no ipak trebaju deblju odjeću za dane koji su sad već daleko od ljetnih sparina.

No, čini se da će haljina u prodaji biti dostupna jedino u zelenoj nijansi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti