Važni gosti u Bijeloj kući: Prva dama Poljske ovoga puta nije ignorisala Trumpa

Piše: Redakcija

Za razliku od prvog susreta u julu ove godine, tokom kojeg je apsolutna zvijezda bio Donald Trump, drugi susret američkog predsjednika i njegove supruge Melanie sa poljskim predsjednikom Andrzejem Dudom i prvom damom Poljske Agatom Kornhauser-Duda, ove sedmice je prošao u znaku uvijek besprijekorno dotjerane Melanie. Seriju jesenjih stajlinga otvorila je u svom stilu, čistom elegancijom, birajući za ovaj susret Gucci kaput sa dvorednim kopčanjem, te jednostavne crne salonke.

Prva dama Poljske, nije ovoga puta ponovila gest iz jula, kada je vješto izbjegla rukovanje s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, a snimka tog događaja postala je hit na društvenim mrežama. Podsjećamo, nakon što su se rukovala dvojica predsjednika,  Trump je pružio ruku prema supruzi poljskog čelnika. No ona ga je izignorirala te se prvo rukovala s njegovom ženom, Melanijom Trump. Doduše, kasnije je pružila ruku i Trumpu, no američki predsjednik nije izgledao pretjerano sretno. Posjeta Bijeloj kući ove sedmice prošla je u skladu sa protokolom. Predsjednici i njihove supruge nasmijani i srdačni su pozirali okupljenim novinarima i fotografima ispred Bijele kuće.Prva dama Poljske je za ovaj susret, birala svedeniju i više službenu odjevnu kombinaciju koju su činile jednostavne crne hlače, crni top i bijeli sako, te crne salonke, koje su gotovo za svaki styling dobitna kombinacija. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti