Napokon je otkriveno zašto Blake Lively od aprila nosi samo odijela

Piše: Redakcija

31-godišnja glumica od aprila ove godine intenzivno promovira svoj film Slatka mala tajna”, no ne samo u talk showovima ili na društvenim mrežama nego i modnim kombinacijama.

Čini se da je Blake unošenje u lik shvatila predoslovno jer već mjesecima nosi odijela, baš kao i Emily koju glumi u filmu.

https://www.instagram.com/p/Bn4ccJmHHFm/?hl=hr&taken-by=blakelively

Redatelj filma Paul Feig priznao je za Cosmopolitan da je ideja bila glumičina.

– Kada smo završili sa snimanjem, vidio sam nekoliko fotografija Blake u odijelima, a onda me nazvala i rekla: ‘Znaš šta, nastavit ću nositi odijela kako bih promovirala naš film’ – prepričao je Feig.

Tako se Blake od aprila ove godine čak 19 puta pojavila u odijelu na raznim javnim događajima.

– Svako je bilo spektakularnije od prethodnog – rekao je oduševljeni redatelj.

https://www.instagram.com/p/Bng5mo9jYJj/?hl=hr&taken-by=blakelively

– Ne razumijem zašto bi odijelo koje nosi žena moralo biti otkopčano i zašto bismo ga morali nositi bez košulje, ukrasiti ga ogrlicom ili nečim drugim. Zašto ga ne bismo mogli nositi poput muškaraca? Zašto ne bi bilo jednako seksi da ga nosimo uz kravatu i s džepićem? Uz sat i prstenje? Ako uspijete istaknuti svoj seksepil čak i kad ste zakopčani do grla, to je još moćnije – rekla je Blake Lively.

https://www.instagram.com/p/BmpOov-ja-J/?hl=hr&taken-by=blakelively

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti