Winnie Harlow glavna zvijezda Milana: Haljina za hrabre

Piše: Redakcija

Kanađanka Winnie Harlow jedna je od najtraženijih modela na svijetu. Ono po čemu je neobična je vitiligo, stanje u kojem dijelovi kože nemaju pigment, što je uzrokovala da ova manekenka ima bijele fleke po tijelu. Winnie je otkrila Tyra Banks putem Instagrama, a učestvovala je u televizijskom šou America’s Next Top Model 2014. godine. Ubrzo je postala zaštitno lice brenda Desigual zajedno s manekenkom Adrianom Limom, krasila je naslovnice najprestižnijih časopisa, a bila je i dio Dieselove kampanje, da bi do, kako mediji pišu, vrhunca svoje karijere došla kada je nedavno postala članica Victoria’s Secret klana.

O njenoj popularnosti najbolje govori činjenica da gdje god da se pojavi plijeni pažnju prisutnih, a izuzetak nije bila ni gala večera prestižne Sedmice mode u Milanu. Manekenka je za ovu priliku izabrala providnu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala, no, fanovi su svakako bili oduševljeni njenim outfitom. 

Pogledajte kako je Winnie izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti