Moda: Povratak dolčevite

Piše: Redakcija

Dolčevita je elegantni klasik s dozom suptilnog seksipila koji se svake jeseni ponovo vraća u naše ormare. Ove sezone su aktuelni uži modeli koji prate liniju tijela i vrata, te ističu njegovu eleganciju, ali i one oversized varijante s velikom kragnom. Bez obzira na to koji model izaberete sigurno je da je dolčevita jedan od onih komada odjeće u kojem svi rado dočekujemo prve hladne dane jeseni i provodimo cijelu zimu. 

Doza seksipila

Dolčevita haljine su idealan izbor ukoliko želite da izgledate seksipilno, ali ne i vulgarno. Ovaj model haljine će savršeno istaći liniju vašeg tijela, a modni stručnjaci preporučuju da za dnevne varijante birate nešto duže, pamučne modele. Ipak, ukoliko dolčevita haljinu želite nositi i u večernjim prilikama, onda se preporučuje da pronađete modele sa šljokicama ili one otvorenih leđa.

Dolčevita frizura

Dolčevita frizuru možemo vidjeti na Instagram profilima gotovo svih modnih blogerica, a sve što vam je potrebo za njeno pravljenje je dolčevita. Naime, frizura se svodi na to da kosu stavite u kragnu i napravite lažni bob kojim ćete u samo nekoliko sekundi transformirati svoj look i izgledati šik.

Must have

Ako je suditi po dizajnerskoj i highsreet ponudi u modi su jednobojni i prilično jednostavni modeli dolčevita. No, ako niste ljubitelj jednostavnosti, onda se preporučuje da odgovarajućim asesoarima uljepšate svoju odjevnu kombinaciju. Modno pravilo nalaže da uz dolčevite nosite nešto duže i raskošnije ogrlice, a ukoliko je riječ o debljem, vunenom modelu onda su efektne naušnice ili broš savršen izbor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti