Keira Knightley: Elegancija na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Glamur na londonski crveni tepih premijere filma „Colette“, donijela je glumica Keira Knightley, koja u filmu glumi glavnu ulogu. Ovaj put nije uobičajeni glamurozni stil, koji se može postići sjajem satena i velikim komadima dijamantnog nakita, u pitanju je znatno profinjenija priča. Njena haljina je iz Chanelove Haute Couture kolekcije jesen-zima 2018/2019, budući da je Keira i ambasadorica brenda Chanel. Gornji dio haljine sive je boje te izvezen srebrenim nitimai ukrašen kamenčićima, pomalo liči na teški viteški oklop. Za razliku od gornjeg dijela haljine, donji dio je puno jednostavniji i lepršaviji. Sačinjen je od bijelog svilenog šifona i nježno leprša sve do poda.  

https://www.instagram.com/p/Bo32d1OFgqD/?tagged=keiraknightley

https://www.instagram.com/p/Bo5HabmhK07/?tagged=keiraknightley

Kosu je svezala u nisku punđu, a za kompletan outfit zadužen je naravno Chanel make-up. Iako su Smokey eyes i ruž Allure Velvet Émotive su učinili da izgleda potpuno neobično, haljina je ipak došla u prvi plan. Chanel pored haljine i šminke potpisuje i nakit. Naušnice i prstenje od 18-karatnog bijelog zlata i dijamanata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti