Moda: Njegovo visočanstvo kaput

Piše: Redakcija

Kaput je odjevni komad koji pristaju uz baš sve kombinacije i koji možete nositi kako u svakodnevnim, tako i u svečanim prilikama. Nepisano pravilo nalaže da buntovnice biraju predimenzionirane modele, klasičarke one do koljena, a rockerice modele s pojasom i zanimljivim okovratnikom. Bez obzira na to kojoj od ovih skupina pripadate, kaput je odjevni komad koji svaka žena treba imati u svom ormaru. 

Amna Džambić Branković u klasičnom modelu

Blogerica Midheta Agić rado nosi crni kaput

Melania Trump poznata je kao veliki ljubitelj kaputa

Teddy Bear kaput

Ovaj model kaputa je izuzetno mekan na dodir, a zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen svaku kombinaciju čini posebnom i upečatljivom. Upravo to je razlog zbog kojeg ga brojne trendseterice biraju za streetstyle kombinacije, a najčešće ga kombiniraju s pantalonama, dolčevitom i čizmama.

Savršena kombinacija

Blogerica Ella Dvornik

Iako se to kosi s modnim pravilima kojima su nas učili dok smo bili mlađi, odjevne kombinacije ljudi koji su utjecajni u svijetu mode poručuju nam da su patike i kaput idealan spoj. Naime, patike su zahvaljujući svojoj udobnosti postale must have  čak i u zimskim danima, a smatraju se odličnim kontrastom masivnim kaputima.

Must have

Animal uzorak prisutan je u dizajnerskim  i highstreet kolekcijama, a možemo ga naći na apsolutno svim odjevnim komadima. Izuzetak nisu ni kaputi, a ukoliko niste dovoljno hrabri da nosite ovakav komad odjeće, preporučuje se da svoj jednobojni kaput ukrasite animal asesoarima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti