Moda: Zima u znaku jarkih boja

Piše: Redakcija

Ako je suditi po odjevnim kombinacijama svjetski poznatih blogerica hladni dani koji su pred nama bit će u znaku jarkih boja. Iako su u prvi plan stavljeni džemperi, u dizajnerskoj i high street ponudi se mogu naći i drugi odjevni komadi, počevši od asesoara pa sve do toplih kaputa. Ono što modni stručnjaci preporučuju je da se igrate s nijansama, te da  spajate nespojivo.

Leyla Hajrović rado nosi odjeću jarkih boja

Blogerica Chiara Ferragni

Jelena Karleuša u pink outfitu

Boje duge

Ukoliko odjećom želite da izrazite nostalgiju za toplim danima, onda su džemperi s prugama u boji duge pravi izbor za vas. Za postizanje ležernog izgleda se preporučuje da ovaj model džempera kombinirate s farmerkama, dok je za poslovni look idealna midi suknja.

Savršena kombinacija

Čak i jedan odjevni komad jarke boje će svaku kombinaciju učiniti primjetnom, no, za postizane „wow“ efekta se preporučuje da birate jednobojne outfite.. Sigurno je da ćete biti glavna zvijezda ukoliko se pojavite u kombinaciji crvene, zelene ili neke jednako efektne, jarke  boje.

Must have

Nemojte zaboraviti da su asesoari izuzetno bitni kada je postizanje savršenog looka u pitanju, a s onim jarkih boja ne možete pogriješiti. No, bez obzira na to da li ćete se odlučiti za torbu, šal, naušnice ili nešto slično, trebate voditi računa da ostale odjevne komade uskladite s njima.

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti