Modna lekcija Lady Gage: Najbolje streetstyle kombinacije poznate pjevačice

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica, a odnedavno i glumica,  Lady Gaga prepoznatljiva  je po svom neobičnom modnom stilu, tačnije po tome što se usudi nositi nenosivo. Tako smo je na crvenom tepihu mogli vidjeti u haljini od mesa, te kreacijama koje više podsjećaju na pozorišne kostime nego na udobne haljine.

Image result for lady gaga red carpet outfits

Ipak, kada je riječ o kombinacijama koje Gaga bira za obavljanje svakodnevnih aktivnosti može se slobodno reći da su one dosta jednostavnije, a na prvi pogled i udobnije od onih koje nosi na crvenom tepihu.  No, to ne znači da odustaje od svog prepoznatljivog stila, te se u svakoj od kombinacija može uočiti barem jedan neobičan detalj, bilo da je riječ o asesoaru, cipelama ili pak frizuri.  

Pogledajte neke od najzanimljivijih streetstyle kombinacija poznate pjevačice. 

[ngg src=”galleries” ids=”928″ display=”basic_thumbnail”]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti