Moda: Bh. blogerice preporučuju outfit za najluđu noć

Piše: Redakcija

Novogodišnja noć se bliži, a vi još uvijek nemate ideju šta da obučete? Četiri bh. blogerice: Matea Jovanović Nešić, Mia Kozo, Tatjana Ikanović i Midheta Agić vam predlažu kombinacije u kojima ćete sigurno biti jedna od glavnih zvijezda novogodišnje zabave. Pronađite omiljenu i potražite iste, ili slične odjevne komade. 

Matea Jovanović Nešić

Moj izbor je definitivno mala crna, gotik haljina sa čipkom. Osim što je crna moja omiljena boja, smatram i da je odraz elegancije, te da s njom nikako ne možete pogriješiti. Zavisno od ukusa, uvijek je možete „ukrasiti“ zanimljivim komadom nakita ili upečatljivom torbicom. Također, možete kombinirati i jako neobičnu haljinu s jednostavnim detaljima, što bi bio moj izbor. Alexander McQueen ima divne čipkane haljine, a uz njih bih kombinirala neke cool gležnjače, neobičnu torbicu i upečatljive naušnice. Jer i gotičari se vole srediti (smijeh).

Tatjana Ikanović

Ako ste ikada i pretjerale s previše šljokica u novogodišnjoj noći, ove godine to nije moguće. Šljokice su apsolutni hit u svakom obliku, a odijelo s njima je idealan izbor. Fantastično ženstveno odijelo Modne kuće Mona, tamno plave boje koja se na krajevima lagano pretapa u srebrenu će u kombinaicji s metalik torbom biti pun pogodak. Nema šanse da prođete nezapaženo, a uz to ćete se osjećati moćno. Sve to upotpunite kožnim topom i jednostavnim crnim sandalama ili salonkama.

Midheta Agić

Vjerujem da je crna za većinu nezaobilazna u novogodišnjoj noći, a kada već biramo ovu boju, onda bi uz tu crnu trebalo dodati opis „statement“. Crna haljina midi dužine s efektnim, transparentnim volanima uz jednostavne ankle-strap sandale i asimetrične naušnice je moja prva opcija za novogodišnju noć. Ako ipak biramo da budemo vani, onda je topla bundica i vunena kapica najbolji izbor za zagrljaje u ponoć.

Mia Kozo 

U novogodišnjoj noći zablistajete s, meni najboljom, kombinacijom koja podrazumijeva tamnu šljokičastu haljanu, dobre cipele i svečane naušnice, a svoj outfit upotpunite dobrim  make-upom. S ovom kombinacijom ne možete pogriješiti jer su šljokice tu da biste zablistali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti