Georgina Rodriguez plijenila pažnju na dodjeli sportskih nagrada u Dubaiju

Piše: Redakcija

Poznata španjolska manekenka i zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, pozitivno je iznenadila sve prisutne na 13. po redu dodjeli sportskih nagrada u Dubaiju. Od Georgine smo navikli na njene oskudne kreacije, ali ovoga puta se pojavila u dugoj haljini od satena u boji šampanjca. Inspirisana arapskom kulturom ova 24-godišnja manekenka istakla je i pokrivalo za glavu kako bi iskazala poštivanje domaćinima. Ostale gošće nisu slijedile njen primjer, ali su se obukle podjednako elegantno, kao i za svaku drugu dodjelu. Georgina je svoj stajling upotpunila savršenim make-upom te istaknula oči i usne.

https://www.instagram.com/p/BsNnHchFSjO/

Kao i svakog januara do sad, Ujedinjeni Arapski Emirati, ugostili su neke od najboljih sportaša svijeta. Tako je Christiano Ronaldo u Dubai s porodicom stigao nešto prije, te je tamo dočekao i Novu godinu.

https://www.instagram.com/p/BsNmppNnoqw/

View this post on Instagram

Aww❤❤😍😍👑👑

A post shared by Cr7GeorginaEvaMateoJuniorAlana (@crisgio_mylife) on

https://www.instagram.com/p/BsNkjBnAWpq/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti