Moda: Igrajte na kartu smaragdno zelene

Piše: Redakcija

Svaka nova sezona u svijet mode vrati dobro poznate boje koje u potpunosti obilježe kolekcije na modnim pistama, ali i stil poznatih trendseterica. Zimi su to najčešće zagasite nijanse  koje odjevne kombinacije čine prikladnim niskim temperaturama, a ove je godine apsolutnu dominaciju ostvarila smaragdno zelena. Bez obzira na to koji odjevni komad ove boje izaberete, sigurno je da ne možete proći nezapaženo gdje god da se pojavite. 

Savršena kombinacija

Ukoliko želite da zablistate gdje god da se pojavite, modni stručnjaci preporučuju da birate monohromatske odjevne kombinacije. Sigurno je da ćete u zelenom odijelu od baršuna biti i više nego primjećeni bilo da ga birate za poslovne ili svečane prilike, a razliku napravite izborom odgovarajućih asesoara. 

Must have

Nakit u boji smaragdne zelene već je godinama izuzetno popularan među damama. Bez obzira na to da li komadi vašeg nakita sadrže pravi smaragd, koji je poznat kao dragulj besmrtnosti i mladosti, ili je riječ o vjernoj kopiji, sigurno je da ćete ovakvim nakitom svaku odjevnu kombinaciju podići na viši nivo.

Detalji su bitni

Već nekoliko godina unazad je romantično donje rublje od čipke najpoželjnije među pripadnicama ljepšeg pola. No, ukoliko ste jedna od onih dama koje slijepo prate trendove, preporučuje se da birate donji veš  smaragdno zelene boje, te da dozvolite da se samo dijelovi naziru ispod omiljene bluze ili haljine koju nosite.  

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti