Moda: Fashionistica na zimovanju

Piše: Redakcija

 

Ukoliko se spremate da zimski odmor provedete na planini, sigurno, kao prava fashionistica, znate da vam je potrebna i odjeća  koja će vas ugrijati na debelom minusu, a s kojom ćete i pokazati modni ukus. Vodeće modne kuće su u svojim kolekcijama predstavile zimsku opremu koja itekako prati modne trendove, a ove je godine fokus stavljen na jarke boje. Vaše je samo da pripremite omiljene outfite i da uživate u zimskoj idili. 

Skijaška odijela jarkih boja apsolutni su must have

Slojevito oblačenje jedan je od trikova modernog, a toplog outfita na

Budite glavna fashionistica na stazi

Savršena kombinacija

Božena Lazarević zna kako uživati u zimskim šetnjama

Odjevne kombinacije koje nosite tokom boravka na planini trebaju, prije svega, biti tople, ali to svakako ne znači da ne mogu biti i moderne. Ukoliko želite dan da provedete u šetnji,  a ne na skijanju preporučuje se da birate tople čizme i još topliju bundu koja će biti glavna zvijezda vaše  kombinacije.

Jednobojno je IN

Blogerica Chiara Ferragni izabrala je skijaško odijelo modne kuće „Fendi“

Jednobojna skijaška odijela ove su se sezone izdvojila kao najpopularnija. No, ako niste jedna od dama koje slijepo prate trendove, onda se preporučuje da birate skafandere sa zanimljivim detaljima.

Must have

Sigurno je da već znate da pri izboru opreme za skijanje ili bordanje trebate vodite računa o funkcionalnosti, ali se preporučuje da vam i oprema bude  jarkih boja ili s neobičnim detaljima. To će, u kombinaciji s bjelinom snijega, vaš outfit sigurno učiniti dodatno primjetnim na stazi.  

Azrin izbor

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti