Moda: Smoking pantalone na tri načina

Piše: Redakcija

 

Ženska odijela popularna su već nekoliko sezona, a njihova osnovna prednost je što sako, odnosno pantalone možete razdvojiti, te iskoristiti i u drugim odjevnim kombinacijama. Samim tim što dolaze kao sastavni dio odijela, „smoking“ pantalone se odlikuju elegancijom, a mi vam donosimo tri prijedloga kako da ih kombinirate i u svakodnevnim prilikama koje nisu nužno svečane. 

Cara Delevingne

Početnik

Za dnevni look koji je i više nego cool vam preporučujemo da svečane pantalone nosite uz patike i jednobojni džemper. Na sve to dodajte bundu i dobit ćete izgled na kojem će vam zavidjeti svaka fashionistica.

Poznavalac

Varate se ukoliko mislite da ne možete istovremeno nositi duksericu i svečane pantalone. No, ukoliko se odlučiti za ovu vrstu kombinacije modni stručnjaci savjetuju da je upotpunite moćnim naušnicama, te cipelama i torbom u nekoj svjetlijoj nijansi.

The Row

Profesionalac

Šik kombinacija za koju se odlučuju samo hrabri podrazumijeva spoj crvenih, crnih i bijelih komada. Cjelokupni outfit upotpunite čizmama s must have zmijskim uzorkom sezone.

Pročitajte još